23 август 2020 | Кафе пауза

Изберете ја омилената карта и откријте ја вашата среќна порака

Погледнете ги трите карти и одберете ја таа што најмногу ве привлекува. Следете ја вашата интуиција бидејќи картата што ќе ја изберете носи важна животна порака.

Зошто вашата свадба ќе биде незаборавна, врз основа на вашиот хороскопски знак?

Свадбата е еден од моментите на кои ќе се сеќавате целиот живот, а погледнете кој дел од таа церемонија ќе ги натера гостите уште долго да зборуваат за вашата свадба.

15 инспиративни цитати од контроверзната писателка Анаис Нин

Животот на француската писателка Анаис Нин бил исклучително специфичен, исполнет со многубројни контроверзии и интриги.