06 март 2018 | Кафе пауза - Part 2

25 факти за Канада кои веројатно не сте ги знаеле

На што помислувате кога ќе слушнете за Канада? Пустини? Плажи? Палми? Веројатно не, но денес ќе ви се промени мислењето.

Како да ги отстраните брчките со еден потег?

Денеска сакам да зборуваме за еден поинаков тип брчки. Брчките на нашата гардероба и начинот на кој се бориме против нив.
Датум: 06 мар 2018
, Автор:
12