18 јули 2017 | Кафе пауза - Part 2

5 промени на усните зад кои се кријат здравствени проблеми

Здравите усни се розови, меки и мазни, но што се случува кога нивниот изглед ќе се промени?

Пивара Скопје и компанијата Coca-Cola отворија Активна зона во Штип

Продолжува проектот „Coca-Cola Активни зони“ во 5 нови општини во Македонија
Датум: 18 јул 2017
, Автор:
12