28 март 2016 | Кафе пауза - Part 2

Љубов на прв поглед: Како се однесува вашиот хороскопски знак кога е лудо заљубен?

Не е новост дека кога одеднаш ќе се заљубиме, ние почнуваме да се однесуваме на сосема поинаков начин.

Да го направиме понеделникот петок… и секој момент од животот момент за уживање

Хеј сите вие кои сте постојано во гужва, успорете малку, сигурно нешто убаво пропуштате... Хеј сите вие кои сте постојано во гужва, успорете малку, сигурно нешто убаво пропуштате...
Датум: 28 мар 2016
, Автор:
12