30 декември 2015 | Кафе пауза - Part 2

Единствените 3 нешта кои треба да ги направите деновиве за да бидете посреќни во новата година

Заборавете на депресивната листа со одлуки и започнете ја новата година на позитивен начин така што ќе ги направите овие 3 нешта во текот на овие 2 дена.

Најдобрите татковци: Ќерките обожаваат да поминуваат време со нив

Оваа колекција од разубавени татковци ќе направи многу повеќе да ја цените улогата на таткото во животот на ќерките.
12