09 декември 2015 | Кафе пауза - Part 2

Превртете ги нештата наопаку и погледнете дали можеби така изгледаат подобро

Со забавата на Absolut вотка вчера во Станица 26 на промоцијата на новогодишното пакување Absolut Electrik, мајсторски го смени начинот на игра, менувајќи ја конверзацијата и ре-создавајќи сѐ одново со цел да продуцира и понуди нешто повеќе за своите фанови.
Датум: 09 дек 2015
, Автор:
12