13 април 2015 | Кафе пауза - Part 2

9 работи кои мажите ги сметаат за одбивни, а жените несвесно ги прават

Девојки, иако можеби следниве нешта ги правите несвесно, тие се навистина одбивни за вашата посилна половина.
12