Значењето на бакнежот

Бакнежот на различни делови од лицето или телото може да има различно значење. Еве ги 8-те најчести бакнежи и потези во љубовните ситуации и нивните толкувања...
Датум: 27 ное 2011
, Автор:

Секс пози во текот на бременоста

Само затоа што на идната мајка ù расте стомачето, не значи дека не смее да има секс. Напротив, голем број жени во текот на бременоста имаат многу поголема потреба за секс, од кога било, а тој е безбеден за неа и за бебето.

Правила според кодот на мажите

Никаде не се официјално напишани, ама оние кои ќе ги прекршат, сигурно ќе доведат некого во незгодна ситуација, а веројатно и себеси. Еве 15 правила според „кодот“ на мажите кои се споделени на Твитер со хаштагот #GuyCode.
Датум: 27 ное 2011
, Автор:

Астрологијата, опростувањето и одмаздата

Дознајте како на кој знак да му се извините, каква им е суетата, како да ги елиминирате недоразбирањата и замерките, но и како да се справите со одмаздата на поедини знаци.
Датум: 27 ное 2011
, Автор:

Блуз и три коцки мраз

Старото радивце беше вклучено и насекаде низ станот се разлеваа звуци на блуз... Како тој да ги пиеше нејзините грациозни движења со своите жедни очи, желни за уште и уште. Ја гледаше неуморно додека цигарата му гореше...
Датум: 27 ное 2011
, Автор: