Меркур во Јарец | Кафе пауза

Како ќе ни влијае Меркур во Јарец од 7 до 27 февруари?

Прочитајте ја астролошката прогноза за секој знак одделно!

Како ќе ни влијае Меркур во Јарец до 20 декември?

Во следните неколку недели нè очекуваат предизвици, особено во поглед на комуникацијата!