асфалт | Кафе пауза

Тепих од паднати есенски лисја

На прв поглед, оваа улица има најобичен октомвриски изглед, прекриена со стотици паднати, жолти есенски лисја. Но, кога ќе се загледате подобро ќе забележите дека овој тепих од есенски лисја...