01 октомври 2019 | Кафе пауза - Part 2

AVON со нова кампања за борба против рак на дојка: #ПаузаЗаПреглед: Право на секоја жена е да одвои време за себе и за своето здравје!

„Немам време“ е фразата која многу жени често ја користат за да ги одложат важните медицински прегледи за превентивна здравствена заштита...
Датум: 01 окт 2019
, Автор:
12