27 ноември 2017 | Кафе пауза - Part 2

„Борка“ прослави 10 години постоење и активизам во борба против ракот

На 26.11.2017 година во ресторан Александар Парк во Виница, беше организирана јубилејна прослава по повод 10 години од постоењето на Борка – македонско здружение за борба против ракот.
Датум: 27 ное 2017
, Автор:
12