29 август 2016 | Кафе пауза - Part 2

За беспрекорен и елегантен изглед: Модни совети и предлози за посебни прилики

Посебните прилики, односно, оние прилики во кои сакаме да изгледаме многу убаво честопати знаат да ни зададат главоболки.

Нова едиција во издание на Паблишер

Издавачката куќа Паблишер со големо задоволство ја претставува својата последна книжевна едиција поддржана од програмата Креативна Европа на Европската унија.
Датум: 29 авг 2016
, Автор:
12