20 дневни соби со прекрасен поглед

Во галеријата можете да видите 20 дневни соби со прекрасен поглед во кои би сакале да пиеме кафе цел ден.

15 тераси со прекрасен поглед кон морето

На морето му се радуваме во текот на летото, но подобро би било ако го имаме до нас секојдневно, нели?

Не можете долго да го гледате соговорникот во очи? Ако мислевте дека станува збор за срамежливост, се лажете

Науката вели дека причината може да биде и поради тоа што мозокот не може да врши две задачи истовремено - да контролира што зборувате и да се сконцентрира на соговорникот.

Зошто зафатените мажи гледаат по други жени?

Ретки се оние жени на кои ќе им биде сеедно кога ќе забележат дека погледот на нивниот партнер се вперува во друга жена. Тоа може да им ја заниша самодовербата.
Датум: 27 мај 2019
, Автор:

7 книги кои ќе го променат вашиот поглед кон светот

Книгите имаат некоја магија која нè заробува, со која филмовите едноставно не може ни да се споредат.

Освојувајте со поглед: Едноставни мејкап трикови за девојките со крупни очи

Неколку совети кои ќе ги направат вашите очи покрупни, а вашиот поглед женствен, отворен и предизвикувачки

8 едноставни вежби за здрави очи

Покрај останатите вежби, не заборавајте ги и вежбите и за вашите очи.

Погледот од туѓа перспектива како еден од најдобрите водичи кон успех

Успехот е нешто што не се гради лесно, а погледот од туѓа перспектива е добар водич кон него.

Луѓе ширум светот објавуваат фотографии од неверојатниот поглед кој го имаат од нивниот тоалет

Некои луѓе ширум светот наместо да играат игри на мобилните телефони, уживаат во спектакуларниот поглед што го имаат од нивниот тоалет.
Датум: 29 фев 2016

Фантастичен игло хотел кој го одзема здивот

Кој не би посакал да помине барем една ноќ во овој хотел?

Летно бјути освежување: 5 начини да носите маскара во боја

Маскарите во боја не се само за адолесцентките кои експериментираат со својот изглед. Со мали прилагодувања, шарените маскари се одлична промена за сите жени.

Говорот на очите: Што открива неговиот поглед?

Говорот на телото, односно говорот на очите може да каже многу повеќе од неговите зборови. Гледајќи го во очи можете да откриете колку вистина има во тоа што ви го зборува.
Датум: 10 мај 2015
, Автор: