16 август 2016 | Кафе пауза - Part 2

Глумите среќа? Исцрпени сте? Време е да го оставите она што го имате и да продолжите понатаму

Самата помисла на раскинувањето, може да се чини застрашувачка. Но понекогаш, мора да заминете.
12