29 февруари 2016 | Кафе пауза - Part 2

11 вистини за љубовните врски со девојки кои се опседнати со читање книги

Книгите се првата љубов на многумина и преку нив луѓето научиле како да сакаат.

Дали косата со тексас боја е новиот бјути тренд?

Девојките ширум светот сосема „полудеа“ за овој нов тренд на бојадисување на косата.

Зошто смеењето и муртењето се заразни?

Смејте се! Тоа прави сите во собата да се чувствуваат подобро, бидејќи тие, свесно или несвесно, се насмевнуваат со вас.

Како нашиот мозок создава креативни и оригинални идеи?

Според истражувачите, креативноста е способност да размислуваме на нови и оригинални начини за решавање на проблемите.

5 парчиња женска облека кои мажите сметаат дека се чудни

На момците многу нешта им се чудни – женската мода, шминка, диетите... На кратко, жените во целост.
12