Пролетно сонце, добра музика, кафенце и расположено друштво. Овој викенд искористете ја промотивната понуда на кафиња, сокови, чаеви и вкусно јадење во Форца и подгответе се за уште поголемото изненадување кое нè очекува кон средината на јуни – овогодишниот Coffee Fest.

Се гледаме во Форца!Викенд загревање за Coffee Fest 2013Викенд загревање за Coffee Fest 2013Викенд загревање за Coffee Fest 2013Викенд загревање за Coffee Fest 2013Викенд загревање за Coffee Fest 2013Викенд загревање за Coffee Fest 2013