Совети за витка линија од жената со највисок коефициент на интелигенција

Проблемот со кој се соочуваат многу жени е како да ја одржат својата витка линија. Во потрага по одговори многу дами ѝ се обратиле на најпаметната жена на светот.
Датум: 17 Mar 2018

3 работи за привременото отсуство на менструацијата кои треба да ги знаете

Кај жените кои се во својата репродуктивна фаза а не се бремени, отсуството на менструација се јавува во 3% до 4% од случаите.
Датум: 17 Mar 2018

3-те хороскопски знаци кои ќе ја сретнат својата сродна душа во наредните 2 недели

Крајот на зимата и почетокот на летото на некои ќе им донесат вистински хаос, но на други неверојатни промени...
Датум: 17 Mar 2018

Неверојатна музика којашто ќе ја активира вашата женска енергија

Знаете ли дека можете да се ослободите од енергетските блокади со помош на музика?
Датум: 17 Mar 2018

10 градови во кои не постои стрес и се идеални за живеење

Ако се прашувате кое е идеалното место за живот без стрес, сигурно ќе се израдувате кога ќе дознаете дека е во Европа.
Датум: 17 Mar 2018

Девојка прави неверојатни фотографии за да ја исполни желбата на нејзиниот болен дедо

25-годишната изведувачка од Кина, Фу Зуевеј неодамна споделила неверојатен серијал со свадбени фотографии кои многу брзо се прославија.
Датум: 17 Mar 2018