Елегантен модел на патики од Адидас

Високи патики, за момци со „висок“ стил на облекување. Ви се допаѓаат?

Новата колекција есен/зима 2012 на „Адидас“ креирана од Џереми Скот

Повторно е вклучен неговиот препознатлив модел на обувки со крилја, но овој пат има и многу чудни и необични форми, дезени, бои и силуети.

Креативна колекција на обувки од „Адидас“

Џереми Скот е дизајнер кој очигледно има голема смелост при креирањето нови модели за „Адидас“. Тој има и претходно соработувано со овој светски бренд...

Елегантните канцеларии на „Адидас“ во Германија

Дефинитивно една од најелегантните канцелариски простории кои некогаш ќе ги видите. Може да се заклучи дека елеганцијата на нивните производи е одлично пренесена и во работниот простор.

Како познатите брендови го добиле своето име

Навистина е фасцинантно да дознавате факти за историјата на вашите омилени производители. На пример, дали сте знаеле дека „Кока-кола“ порано се викала „Кола Вино“ и се продавала како лекарство?
Датум: 22 сеп 2010
, Автор: