Ели Радеска | Кафе пауза - Part 3

Сè што е големо, секогаш е во корист на другите

„Реките не ја пијат својата вода, дрвјата не ги јадат своите плодови, облаците не го голтаат својот дожд, сè што е големо, секогаш е во корист на другите.“
Датум: 16 фев 2015
, Автор:

Оваа фотографка има една цел – да ги обедини луѓето со своите фотографии

Погледнете ги прекрасните фотографии кои го обединуваат светот и ги рушат стереотипите.
Датум: 13 фев 2015
, Автор:

11 нешта кои само поголемите браќа и сестри ќе ги разберат

Постари браќа и сестри обединете се, ова се нештата кои само вие меѓусебно ги разбирате.
Датум: 11 фев 2015
, Автор:

Мудри техники на убедување: Како да всадувате идеи во главите на луѓето?

Еве како некои луѓе успеваат да всадат идеја во нечија глава.
Датум: 10 фев 2015
, Автор:

Што треба да запамтите на почетокот на новата работна недела?

Еве што сè мора да имате на ум на самиот почеток на новата работна недела.
Датум: 09 фев 2015
, Автор:

Викенд книга: „Дете 44“ – Том Роб Смит

„Кога стравот ќе го замолчи целиот народ, еден човек мора да ја каже вистината.“
Датум: 07 фев 2015
, Автор:

Интересно: Еве зошто групата од „Пријатели“ секогаш седеше на истиот кауч

Како е можно во едно толку популарно кафуле пријателите секогаш да седат на удобниот кауч?
Датум: 22 јан 2015
, Автор:

Жените одговараат: Кој е моментот кога сфативте дека сте вљубени?

Космополитен направи кратка анкета во која девојките и жените кажуваат во кој момент сфатиле дека се заљубени. Ова се 30-те најдобри одговори.
Датум: 18 јан 2015
, Автор:

5 нешта кои ќе ги разберат само анксиозните личности

Сите ние кои за најверна „пријателка“ ја имаме анксиозноста се соочуваме со овие 5 проблеми.
Датум: 15 јан 2015
, Автор:

Стравот од непознатото…

„Стравот од непознатото заменете го со љубопитност.“
Датум: 14 јан 2015
, Автор:

5 работи кои никој не ви ги кажува во вашите 20-ти

Еве што сè треба да знаете во овој период од животот а никој не ви кажува.
Датум: 14 јан 2015
, Автор:

Шокантно: Еден од тројца мажи би силувале доколку би можеле да избегнат казна!

Истражувачите собрале податоци од 73 мажи, а третина од нив изјавиле дека би принудиле девојка на сексуален чин кога би знаеле дека нема да бидат фатени и би немало последици.
Датум: 13 јан 2015
, Автор: