18 јули 2014 | Кафе пауза

Убавините на гратчето Аргаси на Закинтос

Закинтос нуди многу повеќе од забави. Едно од најпрекрасните места на островот е гратчето Аргаси.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Понижувачки: Како ги третираат жените во некои земји додека имаат менструација?

На девојките неретко им е непријатно да зборуваат на оваа тема, но во овие земји, сигурно е многу потешко.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Како да патувате без да ви се лоши?

За многумина патувањето до крајната дестинација претставува најзабавниот дел, но луѓето кои патат од болест на движење не би се сложиле со ова.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Филм: Возрасни 2 (Grown Ups 2)

Тие се подготвени да направат сè за своето семејство... освен да пораснат!

Магичен еликсир од лук кој комплетно ќе ве препороди

Иако напиток од лук не звучи баш како највкусното летно освежување, сепак кога ќе видите колку лесно се подготвува и за какви сѐ тегоби помага, и вие ќе посакате да го имате во вашата кујна.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Интимни портрети кои ќе ве допрат до душата

Разоткриен поглед кој не само што покажува длабоки емоции, туку изгледа и како да ги допира гледачите директно во душата.

Животот е…

„Животот е како возење велосипед. За да одржиш рамнотежа мора да продолжиш да се движиш.“
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Спортувањето и животните лекции кои произлегуваат од него

Спортот е најдобар начин за одржување на физичката кондиција, за правилен развој и е фактор за подобро здравје кај луѓето. Меѓутоа, спортот доста влијае и на менталното здравје.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Освежителни летни пијалаци за хороскопските знаци

Без разлика дали се работи за здрави сокчиња покрај море или за алкохолни коктели во вечерите, различните хороскопски знаци имаат различен вкус.
Датум: 18 јул 2014
, Автор: