14 август 2013 | Кафе пауза

Тест: Колку ви се стари ушите?

Слушнете ги звуците во видеото и проверете колку добро слушате, односно колку се стари вашите уши.
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

13 златни правила за полесно штедење

Ова се 13 правила кои ќе ви помогнат да заштедите без да скратувате од вашите најголеми задоволства.
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

Што значи да се согорат 200 калории?

Дали сте свесни колку калории трошите во текот на вообичаените секојдневни активности?
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

Како да си направите жешки пантолончиња со дизајн на лубеница?

Лубеницата веднаш асоцира на лето. Вкусна е да се јаде, но одлично изгледа и кога се носи на себе како дизајн на облека.
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства?

Фантастична серија фотографии наречена „Sugar Series“ во која слатките задоволства се групирани според бојата. Нели ви доаѓа да ги изедете сите? :)
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

Минатото и сегашноста на суперхероите преку нивните силуети

Животните предизвици сместени во одразот на силата којашто ја стекнале и херојот којшто го претставуваат „денес“...

Книга: „Раѓањето на огнот“ – Сузан Колинс

Девојката која гореше, симболот на револуцијата се враќа во арената. Но овој пат, само победата не е доволна.