Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства?

Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства?

Нема некој што не сака бонбони, чоколатца, мастики и лижавчиња. Емили Блинко креирала фантастична серија фотографии наречена „Sugar Series“ во која слатките задоволства ги групирала според бојата. Нели ви доаѓа да ги изедете сите? 🙂

Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства?Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства? Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства?


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. rosses Reply

    Многу е интересна оваа серија фотографии Sugar Series.

Остави коментар