06 август 2013 | Кафе пауза

Тажна случка: Смртно болно двегодишно дете – кум на свадбата на неговите родители

Двегодишниот Логан Стивенсон не е типичен кум кој би го виделе на свадба. Наместо да ги подаде прстените...
Датум: 06 авг 2013
, Автор:

25 животни ситуации во кои мора да го прославите сопствениот успех

Никогаш не треба да прескокнете да го манифестирате задоволството од постигнатиот успех.
Датум: 06 авг 2013
, Автор:

10 зачудувачки факти за бакнувањето, раскинувањето и социјалните мрежи

Колку проценти од луѓето се одлучуваат за раскинување преку СМС-порака?
Датум: 06 авг 2013
, Автор:

Сексот во реалноста наспроти сексот во порно филмовите

Специфично за ова видео е што разликите се прикажани со помош на храната. Ве предупредуваме, после ова можеби нема да сакате да погледнете, на пример, во банана или во краставица. :)
Датум: 06 авг 2013
, Автор:

Како да направите вашата долга коса да изгледа кратко?

Дали некогаш ви се случило да посакате да имате кратка коса на само еден ден, без притоа да морате навистина да ја скратите?

Поучна приказна: Прозорецот на болницата

Двајца луѓе, и двајцата сериозно болни, делеле иста соба во една болница...

5 најчести митови за губењето килограми

Дали имате проблем во борбата со килограмите? Можеби сте поверувале во некој од митовите за намалување на килограмите кои ви го отежнуваат патот до целта.
Датум: 06 авг 2013
, Автор:

Оригами архитектура

Многу уметници ја користат древната јапонска уметност оригами во креирањето на своите дела...