25 животни ситуации во кои мора да го прославите сопствениот успех

Малите и големите успеси треба да се прославуваат. Понекогаш ќе излезете со пријателите и ќе пиете цела ноќ во име на постигнатото, друг пат ќе го прескокнете лудото забавување до раните утрински часови и ќе прославите сами со себе. Но, во секој случај, не треба да прескокнете самите да си дадете признание и да го манифестирате задоволството од постигнатиот успех. Еве во кои ситуации во животот задолжително мора да го направите тоа.

Кога успешно ќе ги завршиш сите вежби од тренингот

25 животни ситуации во кои мора да го прославите сопствениот успех

Кога ќе завршиш со сè што имало на твојата to-do листа

25 животни ситуации во кои мора да го прославите сопствениот успех

Кога шефот ќе те пофали пред цел колегиум

25 животни ситуации во кои мора да го прославите сопствениот успех

Кога ќе ги искликаш сите непрочитани мејлови

25 животни ситуации во кои мора да го прославите сопствениот успех

Кога ќе го фатиш последното слободно место за паркирање

25 животни ситуации во кои мора да го прославите сопствениот успех


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар