Тест: Изберете ја сликата што ве привлекува најмногу и откријте ја пораката што ви ја носи

Тест: Изберете ја сликата што ве привлекува најмногу и откријте ја пораката што ви ја носи

Погледнете ги овие три слики и дозволете ѝ на вашата интуиција да ве води. Изберете ја сликата што ве привлекува најмногу и откријте ја пораката што ви ја носи.

Тест: Изберете ја сликата што ве привлекува најмногу и откријте ја пораката што ви ја носи

Нарцис: Самопочитување

Време е за самопочитување, искреност и вреднување на вашите способности. Пронајдете го вашиот талент и споделете ги дарбите со останатите.

Ако се борите со негативни чувства како завист или љубомора, тоа е знак дека личноста на која ѝ завидувате го одразува позитивниот потенцијал во вас.

Вие го заслужувате она што го сакате. Сега е време да го воспоставите вашиот авторитет и да дејствувате во насока на вашите соништа.

Гинко: Трпеливост

Треба да бидете трпеливи во манифестирањето на своите цели. Не откажувај се! Заедно со трпеливоста, упорноста е уште една доблест што треба да се негува.

Дрвјата гинко преживеале нуклеарни експлозии и разни катастрофи, тие се силни и еластични, „носители на надеж“ кои ја симболизираат вашата сила, без оглед на надворешните околности.

Држете се до вашите цели, но балансирајте ја упорноста со нежноста и бидете подготвени да го следите текот на настаните кога тоа е потребно.

Најдобро ќе им оди на оние што знаат да чекаат.

Куркума: Упорност

Издржете во своите најискрени цели, дури и ако се чувствувате несигурни или дури и ако веќе сметате дека не сте успеале. Не е така. Санскритскиот збор за куркума е канчани, што значи „златна божица“.

Ова растение ја содржи енергијата на божествената мајка, која дава дарови на плодност и здравје. Што и да правите, не запирајте.

Божицата ве гледа и се радува на вашите успеси. Не треба да бидете совршени за да ги постигнете своите цели, треба само да бидете упорни.

Овие врати откриваат што ве чека во 2021 година: Која ќе ја отворите?

Овие врати откриваат што ве чека во 2021 година: Која ќе ја отворите?


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар