Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

Овие слики покажуваат голи модели на кои еден германски уметник црта и ги камуфлира во сцени од секојдневието. Јерг Дастервалд го прави ова повеќе од 20 години. Тој додава многу бои и тоа му одзема многу работа за да се осигури дека моделот ќе се вклопи во позадината. Дали можете да ги забележите моделите кои се кријат во овие слики? Одговор ќе го пронајдете најдолу!

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 Дали можете да го пронајдете голиот модел кој се камуфлира во позадините на овие слики?

 • РЕШЕНИЕ:

  1. Во центарот на полето

  2. Потпирајќи се на бараката

  3. Седи на карпата

  4. Долу кај трупот на дрвото

  5. Се потпира на карпата

  6. Се потпира на карпата во левата страна на сликата

  7. Седи на стеблото на дрвото на десната страна

  8. Се држи за гранката на дрвото

  9. Лежи во снегот во средината на сликата

  10. Лежи до карпите покриени со снег

  11. Во камениот ѕид од десната страна

Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар