Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

Тестирањето на вештините за набљудување може да биде интригантно и забавно, особено кога предизвикот изгледа полесен отколку што навистина.

Погледнете ги овие 15 слики детално и тестирајте ги вашите вештини за набљудување.

1. Колку носорози гледате на сликата?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

2. Колку дабари гледате?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

3. Колку зајчиња гледате?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

4. Колку мечиња има на сликата?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

5. Колку фламинга гледате на сликата?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

6. Колку тигри гледате?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

7. Колку слончиња има на сликата?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

8. Колку камили гледате?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

9. Колку нилски коњи гледате?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

10. Колку творови има на сликата?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

11. Колку делфини гледате?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

12. Колку прасиња има?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

13. Колку магариња гледате на сликата?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

14. Колку китови гледате?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

15. Колку горили гледате на сликата?

Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

 • РЕШЕНИЕ:

  Тест: Тестирајте ги вашите вештини за набљудување со овие 15 слики

Пробајте да ја решите оваа загатка и пронајдете ги разликите во овие две слики.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар