18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

Понекогаш среќаваме нешта на места на кои најмалку очекуваме. На пример, можеби шетате на улица на некој шпански град и неочекувано наидувате на портокал со очи кој виси на дрво. Или можеби ќе погледнете од прозорецот и ќе здогледате 2 лисици кои седат на кровот на соседната куќа. Кога ќе ги забележите овие нешта, сакате да го споделите она што сте го откриле со целиот свет и токму на тој начин е создадена и оваа компилација од фотографии.

1. „Пред една автомеханичарска работилница го пронајдов Вили направен од старо железо и делови од стари автомобили.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

2. „Ја пронајдов оваа ‘Берберница за глувци’ во Малме, Шведска.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

3. „Ја најдов оваа чаша од McDonald’s во ѕидот за време на реновирањето на кујната.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

4. „Ова растение изникнува од стар катанец.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

5. „Овие клучеви ги добив бесплатно со мојот ручек денес.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

6. Ова е мапа на светот на олук

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

7. „Го најдов ова необично компирче во пакетчето од мојот чипс.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

8. „Го видов овој напис ‘Гери, дојди си дома’ на австриски гробишта.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

9. „Најдов куче на внатрешната страна од мојата маица“.

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

10. Само 2 лисици на кровот на една куќа

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

11. „Одев низ центарот на Денвер кога го видов ова.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

12. „Ја пронајдов оваа кратка порака на моите нови фармерки денес.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

13. „Забележан е доктор пред една медицинска лабораторија во Париз.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

14. „Го најдов овој ‘смајли‘ под етикетата од Fanta.

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

15. Во оваа зграда има сокриено човек во ѕидот во Чарлс Таун, Западна Вирџинија.

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

16. „Откритието дека некој му ставал очи на портокалот на улица, навистина ми го разубави денот додека шетав низ Малага, Шпанија.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

17. „Гуштер положил јајца во мојот ѕид.“

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

18. Позлатата на оваа книга формира слика:

18 нешта кои луѓето случајно ги откриле на неочекувани места

Можеби сакате да ги погледнете и овие 19 фотографии кои докажуваат дека и животните имаат чувства.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Смислата на животот ја бара преку уметноста и креативноста. Пишувањето е нејзино секојдневие.

Поврзани содржини

Остави коментар