Неодоливи кожни „Vans“ патики

Токму навреме за новата сезона, компанијата „Vans“ го претстави овој прекрасен пар патики, наречен „Old Skool Reissue“.

Модерни мокасини од „Vans“

Оваа колекција на мокасини од „Vans“ е навистина многу интересна и модерна...