Прошетка низ светот со помош на „Google Street View“

Прекрасни фотографии од најдалечните предели кои порано биле видливи само за очите на нивните жители...

Шокантни и неочекувани фотографии фатени со камерите на Google Street View

На фотографиите од Google Street View гледаме бебе оставено само надвор, тигар кој спокојно си шета по улица...

Прекрасни фотографии направени од камерите на „Google’s Street View“

Автомобилите кои имаат прикачено камери на „Google's Street View“ прават навистина фантастични фотографии.