Angry Birds | Кафе пауза

Фотографии од вистински лути птици кои изгледаат како да се излезени од играта „Angry Birds“

И покрај тоа што изгледаат толку луто, луѓето не можат а да не ги сакаат.

„Angry Birds“ тортички

Изненадете ги вашите најблиски со вкусни тортички во форма на познатите „Angry Birds“.

Се отвори забавен парк инспириран од играта „Angry Birds“

Парковите нема да бидат големи колку оние на Дизни, ќе зафаќаат многу помалку простор и во иднина би се направиле во секој поголем град, како посебен парк или како дел од веќе постоечки.

Кога „Angry birds“ би биле вистински птици…

Уметникот Mohamed Raoof, кој е страстен обожавател на играта „Angry birds“, решил да направи фотографии од вистински птици и потоа дигитално да ги обои за да потсетуваат на „оригиналот“.

Неверојатна реклама: „Angry Birds“ во живо

Верувале или не, но во Барселона се сними една од најдобрите реклами на сите времиња. Имено, веќе култната игра „Angry Birds“ доби своја изведба во живо...

Најдобрите апликации за Google Chrome

Од продавницата на Google Chrome корисниците можат да преземаат апликации и екстензии за поголема продуктивност, за подобрување на нивното и онака позитивно искуство со Chrome, но и да заиграат некоја игра...
Датум: 30 јун 2011
, Автор: