Филм: Ноемвриски човек (The November Man)

Го викале Ноемвриски човек, бидејќи кога тој ќе поминел некаде, зад него ништо не останувало живо...

Филм: Одмаздници: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

Второто продолжение од филмот „Одмаздници“

ТВ серија: Чудни осаменици (Weird Loners)

ТВ серија за 4 личности кои имаат фобија од љубовни врски и кои ненадејно ќе се спријателат

Филм: Ти не си ти (You’re Not You)

Еден момент може да промени сè, но доволна е само една личност за да ни даде надеж.

ТВ серија: Дердевил (Daredevil)

Уште една хит ТВ серија од Марвел...

ТВ серија: Полдарк (Poldark)

ТВ серија за богатството и сиромаштијата, за љубовта и омразата, за правилното и погрешното...

Филм: Дома (Home)

Филм за една вонземјанска раса која ќе ја окупира Земјата со цел да се скрие од своите смртоносни непријатели...

ТВ серија: Вратените (The Returned)

Во едно мало гратче почнуваат да се враќаат луѓе за кои 4 години се претпоставувало дека се мртви...

Филм: Побунети (Insurgent)

Второто продолжение од трилогијата „Различна“...

ТВ серија: Нескршливата Кими Шмит (Unbreakable Kimmy Schmidt)

Животот започнува кога светот нема да заврши...

ТВ серија: Штотуку доселени (Fresh off the Boat)

ТВ серија базирана според вистинска приказна за животот во Америка на една фамилија од Кина...

Книга: „Ќерката на Сиена“ – Марина Фиорато

Во срцето на Тоскана страстите се вжештуваат, а желбата за власт и моќ поттикнува многу интриги и валкани игри...
Датум: 02 окт 2013
, Автор: