вежби | Кафе пауза - Part 17

Емоционална интелигенција – клуч за успешен живот

Емоционалната интелигенција е способност да ги контролирате и употребувате вашите емоции во продуктивни и конструктивни цели. Таа е основа за да бидете одличен лидер и да градите успешни врски со луѓето околу вас.

8 начини да се расоните без кафе

Ако сте со ентузијастички дух и сакате утрото да го почнете малку поинаку, постојат неколку начини да се расоните без кафе.

4 совети за да си го подобрите и изострите видот

Овие четири совети ќе ви помогнат да го изострите видот за да можете да ù погледнете кристално чисто на иднината во очи...

Ослабете додека седите на работното биро

Работното биро е совршено место за дебелеење, а причината е очигледна: комбинација од неподвижност и разни грицки кои сакате да си ги мљацкате во текот на денот. Практикуваjте ги овие 5 едноставни совети...
Датум: 03 мар 2011
, Автор:

10 совети и трикови за тренинг на вашиот мозок

Иако постојано го користиме мозокот, сепак не секогаш правиме доволно за да го одржиме во добра форма. Еве 10 алатки со кои можете да го тренирате вашиот мозок и да правите редовни вежби за вашите ментални мускули...
Датум: 07 фев 2011
, Автор:

Редовни вежби на работното биро за опуштање на телото и умот

Вежбите треба да се прават секој час и тоа во времетраење од по 5 минути.
Датум: 22 сеп 2010
, Автор: