Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тетоважите доаѓаат во различни форми. Тие се создадени со уникатни лични мотивации и пораки и во карактеристични стилови. Многу љубители на тетоважите сакаат нивната уметност на телото да биде визуелно шокантна и што е можно повидлива. Но, некои пак сакаат нивните тетоважи да бидат елегантни и минимални, а други повеќе би сакале да ги чуваат како тајна за која само малкумина би знаеле. Дизајните на тетоважите на Илја Брезински се наоѓаат некаде на средина. Тој ги комбинира двете естетики за работа со црно мастило за да ги создаде најфасцинантните тетоважи што некогаш ќе ги видите.

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Тату артист создава тетоважи кои се усогласени со телата на неговите клиенти

Погледнете ги овие 30 прекрасни тетоважи со мачки.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар