Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Знаеме дека верверичките секогаш брзо бегаат кога и да ги видиме и многу е тешко да направиме некоја интересна фотографија. Како и да е, фотографот Герт Веген започнал да фотографира животни откако една лисица го посетила во неговиот двор, а оттогаш започнал да прави фотографии и од прекрасни верверички.

За да ги привлече верверичките користел ореви и бобинки, па така верверичките започнале секојдневно да се приближуваат кон неговиот балкон. Користејќи минијатурни реквизити, тој успеал да направи креативни и слатки фотографии со вервичките, а истите можете да ги погледнете во продолжение.

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

За повеќе фотографии продолжете на следната страница

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Слатки фотографии од верверички и минијатурни реквизити

Погледнете ги најдобрите фотографии од дивиот свет за 2020 година.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар