Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Благодарение на дизајнерот Луис Милер минувачите низ Њујорк повеќе нема да се среќаваат со лошите миризби од кантите за отпадоци. Тој со години работел во една цвеќара и заедно со останатите вработени саделе цвеќиња на јавни места, трансформирајќи ги кантите за отпадоци и телефонските говорници во прекрасни цветни градини. Погледнете како изгледа тоа.

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Цветни инсталации ги разубавуваат телефонските говорници и кантите за отпадоци низ Њујорк

Погледнете како овој артист од Њујорк им дава нов, инспиративен изглед на здодевните улични објекти.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар