12 октомври 2020 | Кафе пауза

Ако ги јадете овие зеленчуци, вашата кожа ќе биде сјајна и чиста

Храната што ја јадете влијае на секој сегмент од вашето тело и може да ви помогне да имате сјајна и чиста кожа, а овие зеленчуци најмногу придонесуваат за тоа.

Ретроградниот Меркур носи нови проблеми: 3 хороскопски знаци што ќе имаат многу тешкотии до 3 ноември

Меркур е планета што владее со комуникацијата, а кога е во ретроградно движење, најчесто доаѓа до конфузија и негативни емоции.

Гушкањето крави е новиот светски тренд

Холандскиот тренд „koe knuffelen“, што значи гушкање крави е практика која се фокусира на позитивното влијание што го имаат животните врз луѓето.

Есенски комбинации што ќе сакате да ги копирате

Оваа сезона, во фокусот ќе бидат палта, фустани и чизми, а овие впечатливи комбинации ќе направат да блеснете и да оставите добар впечаток.

Слепо куче и неговото куче-помошник се неразделни пријатели

Запознајте го Тао кој е 12-годишен златен ретривер на кој за жал му биле отстранети очите поради глаукома.

Целиот затвор како огромна зандана: Приказна за морничавото место каде што живееја некои од најголемите криминалци

Меѓу познатите, но принудени гости биле мафијашот Ал Капоне (пред да заврши во попознатиот Алкатраз) и Вили Сатон.