27 октомври 2017 | Кафе пауза

Филм: Тор: Рагнарок (Thor: Ragnarok)

Богот на молњата мора да го спречи Рагнарок и да го спаси Асгард од уништување!

Кои се најлуксузните вкусови во светот и дали би платиле за да ги пробате?

Оваа листа секогаш е подложена на промени бидејќи цената на овие продукти варира од сезона во сезона. Сепак и покрај тоа, овие 10 видови храна се најскапите нешта што можете да ги вкусите.

15 чудни одлики на автентичните емпати

Емпатите се сметаат за најчувствителните луѓе.

Кратки совети за подобар живот

Следниве кратки совети ќе ви го направат животот подобар, поквалитетен, подуховен, поисполнет и похуман.

Нинџа мачки: Овој фотограф ги прикажува мачките во сосема ново светло!

Изгледа дека на мачките одлично им одат боречките вештини!

Она што прво ќе го забележите на сликата ќе ја открие тајната страна на вашиот карактер

Доколку сакате да ги дознаете тајните страни на вашата личност, погледнете ја сликата и одберете го првото нешто што ќе го забележите.

20 начини на кои поп културата ја прикажува депресијата на погрешен начин

Холивудската слика за депресијата не е веродостоен приказ на тешката, хаотична и макотрпна реалност, туку романтизиран поглед на болеста.

Како би ви изгледал хороскопот ако вашиот астролог имал лош ден?

Сите ние имаме лоши денови, но се појавуваме на работа. Сепак тоа не значи дека ќе бидеме продуктивни.

Како да го прифатиме она што не можеме да го промениме?

За да бидеме среќни, мораме да научиме да ја прифатиме ситуацијата во која се наоѓаме.

7 бесплатни работи кои можете да ги правите со вашето дете на отворено

Во продолжение погледнете неколку предлози за оние денови кога ќе сфатите дека поминало многу време откако сте излегле на свеж воздух, а притоа не би сакале да трошите пари од заштедата за поголемите планови.
12