20 јуни 2015 | Кафе пауза

10 едноставни и одлични саботни фризури кои можете да ги пробате за вечерашното излегување

Доколку планирате вечерва да излезете, тогаш погледнете ги наредниве 10 едноставни фризури

Замрзнат јогурт со вкус на малини

Одлично освежување за топлите денови

Што вели вашиот хороскопски знак за начинот на кој љубите?

Сè се сведува на тоа како знаците од различни категории (оган, земја, воздух и вода) ѝ пристапуваат на љубовта.

5 нешта кои сите жени ги кријат од нивните партнери

Жените вешто кријат одредени нешта од своите партнери, но не затоа што се плашат да им ги откријат, туку затоа што ги сметаат како дел од својата слобода.

Блогерки со облини кои ќе ве натераат да ја засакате модата иако имате повеќе килограми

Целосно се навикавнавме и очекуваме дека блогерките и манекенките треба да бидат слаби. Овие седум блогерки со облини ја редефинират и ја освежуваат модата.

Викенд книга: „Прошетка по облаците“ – Ева Мари Еверсон

Што кога човек ќе ја изгуби волјата да продолжи понатаму?
Датум: 20 јун 2015
, Автор:

Убаво лице не значи убаво срце! Поради ова не им се допаѓате на другите луѓе

Убавината поминува, а многу поважно е она што го имаме во себе. Ова изрека ја кажуваат многу луѓе, но никој од нив не ја сфаќа сериозно.