20 март 2015 | Кафе пауза - Part 2

Креативни начини на кои можете да ја поканите вашата симпатија на состанок

Веќе подолго време ви се допаѓа одредена личност и се прашувате како да ѝ пристапите?

7 начини на кои без да знаете си предизвикувате брчки

И покрај тоа што повеќето брчки се предизвикани од вообичаените начини како оштетување од сонцето, пушење цигари или дехидрација, постојат и некои секојдневни навики кои можат да ги направат полоши.

14 работи кои треба да ги знаете ако сте во врска со девојка која има многу пријателки

Женското пријателството е една од најсветите врски кои може да ги оформи жената во својот живот. Mашки, бидете подготвени!

14 знаци кои укажуваат дека сте оптимистички песимист

Луѓето најчесто се делат на оптимисти и песимисти. Но, вие не се пронаоѓате во оваа категоризација...

Конечно BODYTEC и во Македонија!

Концептот Bodytec е базиран на едноставен персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација (ЕМС). Bodytec е водечко светско ЕМС решение и пионер на ЕМС технологијата во Македонија.
Датум: 20 мар 2015
, Автор:

Зошто Бора Чорба и Балашевиќ не се поднесуваат?!

Во најавата гледаме дека нè чекаат одлични разговори, пеење, шеги и по некоја пцовка со популарниот судија во „Ѕвездите на Пинк“, Бора Чорба.
Датум: 20 мар 2015
, Автор:
12