09 февруари 2015 | Кафе пауза - Part 2

13 чудни вистини кои ги знаат само оние кои работат од дома

Во моментов го читате овој текст наместо да работите, нели?

Зошто понекогаш „терапијата шопинг“ е лоша идеја?

Една нова студија ни покажала дека оваа „терапија“ не само што не ни помага, туку понекогаш може и да предизвика да се чувствуваме полошо.

Што треба да запамтите на почетокот на новата работна недела?

Еве што сè мора да имате на ум на самиот почеток на новата работна недела.
Датум: 09 фев 2015
, Автор:

Уживајте во MaxTV и најдобрите ТВ пакети 6 месеци бесплатно

Македонски Телеком креираше нова понуда со која корисниците добиваат врвно корисничко искуство со најдобрата дигитална телевизија. Во рамките на понудата, корисниците ќе можат да уживаат во MaxTV и да ги следат најатрактивните спортски и филмски ТВ канали 6 месеци бесплатно.
Датум: 09 фев 2015
, Автор:

Најдобрата љубовна фотографија во Веро-центарот

Како секоја година, така и оваа, Веро-центарот за своите верни потрошувачи има многу изненадувања. По повод денот на вљубените, во Веро-центарот ќе се одржи избор на најљубовна фотографија на највљубените парови.
Датум: 09 фев 2015
, Автор:
12