Инстинктивното однесување на бебињата: Првите 70 минути од животот на новороденчињата

Благодарејќи на внимателното набљудување на новороденчињата во текот на првите 70 минути по раѓањето, научниците дошле до неколку интересни сознанија.
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

Работи кои случајно премногу наликуваат едни на други

Сè во животот е на некој начин поврзано и работите често наликуваат едни на други, и тоа повеќе отколку што можеме да забележиме на прв поглед.
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

Жени кои имале искуство со мажи со микропенис

Некои дами кои имале искуства со момци чии пениси не биле поголеми од само неколку сантиметри, решиле јавно да ги споделат. Нивните искуства се различни, исто и одлуките, а ова се нивните исповеди.
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

Ова куче си нема поим што прави

Сопственичката на овој златен ретривер дошла до една урнебесна идеја – ја вметнува во смешни ситуации, правејќи човечки работи, и секако, во тие моменти изгледа сосема збунето. Крајниот резултат – крајно забавен и смешен. :)
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

Што гледате на овој чуден цртеж и што говори тоа за вас?

Еве уште една позната оптичка илузија која кружи на интернет. На цртежот се наоѓаат два лика, некои го гледаат едниот, некој другиот, а некои двата. Што гледате вие?
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

10 пријателства кои ги прекинувате на почетокот на 20-тите

Сите си имаме пријатели за цел живот, но некои не издржале низ почетокот на 20-тите. Еве кои видови пријателства најчесто се прекинуваат во оваа фаза од животот.
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

Грдата страна на Малдивите

Малдивите се познати по своите рајски плажи и беспрекорно чиста вода. Но, сепак и овие прекрасни острови имаат своја грда страна. Слично како и во нашите туристички центри, така и овде има делови со многу ѓубре.

10 нешта кои ќе се случат доколку почнете да ги следите вашите соништа

Одвреме-навреме стравот може дури и да ве парализира, но желбата и страста да го правите она што го сакате постојано ќе преовладува и ќе ве одржува на вистинскиот пат.

ТВ серија: Флеш (The Flash)

ТВ серија за најбрзиот човек на планетата.