07 јануари 2014 | Кафе пауза

Пружете ѝ оргазам во времетраење од 30 минути

Женскиот оргазам трае најмногу 15 секунди. Но, според експертите за секс Алан и Дони Брауер, тоа задоволство може да се продолжи до половина час.
Датум: 07 јан 2014
, Автор:

Места во Фиренца кои мора да ги посетите

Фиренца е градот на италијанската уметност и ренесанса, со уникатна атмосфера и богата историја. Доколку некогаш ја посетите, еве ги местата кои не смеете да ги пропуштите за целосно доживување на градот.

Коктел за празнична детоксикација

По празниците ова е тоа што му треба на организмот...

Планинска куќичка за помалку од 500 долари

Во видеото детално е објаснет процесот на градба, а тој самиот гарантира дека куќата ќе издржи повеќе од 100 години.

4 прашања кои треба да ги поставите пред да простите неверство

Велат неверството е полесно да се опрости отколку да се заборави. Овие 4 прашања задолжително треба да ги поставите доколку планирате да го направите првиот чекор кон надминувањето на оваа непријатна состојба.
Датум: 07 јан 2014
, Автор:

Пријатели и непријатели на рамниот стомак

Ова се 5 пријатели и 5 непријатели за изгледот на вашиот стомак.

Филмови кои најмногу ја разочараа публиката во 2013 година

На листата има филмови кои направија огромна заработка, кои полнеа кино сали и во кои глумат одлични актери.

Застрашувачки фото-илустрации на делата од Браќата Грим

Тие го будат грозоморното чувство кое произлегува од тишината пред да се случи нешто ужасно, кога секој нерв од човековото тело е на штрек и чека само едно мал звук кој ќе се појави како тивко ехо низ дрвјата.