Смешното продолжение на краткиот филм „Paperman“

Доколку веќе го гледавте кусиот анимиран филм „Paperman“ на Дизни, кој оваа година беше награден и со Оскар, тогаш вреди да се погледне и продолжението направено од „College Humor“.

Мачки кои ни самите не знаат како се нашле тука

Мала колекција од фотографии, на кои ќе ги затечете овие љубопитни животни на многу несекојдневни места...

Цел век во три минути

Од костими за капење, до грамофонски плочи и телефони, историјата на голем број производи многу се има променето во текот на последните 100 години.

Која е опасноста од стекнувањето премногу следачи на Твитер?

Опседнати сте со стекнувањето сѐ поголем број следачи на Твитер? - Лоша идеја!

Чудни причини поради кои се заљубуваме

Многу работи можат да бидат причинина за да се заљубиме или за некој да нè привлече. Ова се најчудните, но и чести причини поради кои се заљубуваме...
Датум: 19 мар 2013
, Автор:

Како да ги победите лошите навики во 3 чекори?

Понекогаш потребно е да обрнете повеќе внимание на патот по кој моментално патувате, отколку на оној кој допрва ве чека...

Жените од сликите на Пикасо во реалноста

Пикасо еднаш рекол дека му биле потребни четири години за да научи да слика како Рафаело, но цел живот за да научи да слика како дете...