Убавината на зборот

Сетете се кој е најубавиот збор кој воопшто сте го слушнале. За мене тоа е „пеперутка“. Кога го слушам зборот, ми мириса на пролет, на новост, на свежина.
Датум: 18 мар 2013
, Автор:

Мачорот намќор се маскираше за да се сокрие од фановите

За да го одвлече вниманието на папараците, тој се маскираше во неколку изгледи инспирирани од познатите личности.
Датум: 18 мар 2013
, Автор:

Како да му ја вратите енергијата на вашиот стар лаптоп?

За да го освежите, направете ги овие неколку едноставни работи, за кои не ви е потребно никакво техничко познавање.

Провокативно насликани девојки кои ќе ви го зашеметат видот

Овие слики ќе ве испровоцираат да сакате да го ѕирнете дејството помеѓу различните секвенци кои откриваат многу, но не сосема сè.
Датум: 18 мар 2013
, Автор:

Со фенг шуи бои до подобар бизнис

Не мора да носите само црно за да изгледате професионално. Додавањето на одредени бои може да биде одлична идеја за вашиот бизнис – пробајте!

Живот: Некогаш и сега

Сигурно ќе се пронајдете во барем една ситуација!

Шокантна свадба: 8-годишно момче и 61-годишна жена се венчаа

8-годишен ученик стапи во брак со 61-годишна жена во Цване, Јужна Африка, бидејќи неговиот дедо на својата смртна постела, му кажал да го стори тоа.