28 јули 2012 | Кафе пауза

Совршена интеракција со уметноста

Уживајте во магичната 3Д изложба, која како никогаш досега комуницира со посетителите.
Датум: 28 јул 2012
, Автор:

Раскошен одмор во Кина

Луксузното одморалиште на островот Хајнан со сигурност ќе ви делува како да е од вашите соништа, бидејќи претставува перфектно место за незаборавен одмор.

Летна салата со лубеница

Брзо и вкусно освежување во летните горештини...
Датум: 28 јул 2012
, Автор:

Историјата на додворувањето во 4 минути

Од Френк Синатра од Лил Вејн, експерименталната музичка група „CDZA“ направила интересна 4-минутна компилација од романтичната музика од педесеттите години на минатиот век до денеска.