14 јуни 2012 | Кафе пауза

Тренд фризури за ова лето

За да бидете во тренд ова лето, изберете некоја од предложените фризури.

Безбедносните камери од еден поинаков агол

Дали некогаш сте се запрашале, што сè може да се најде на снимките од безбедносните камери, поставени на секое ќоше?

Десетте изгубени светови и цивилизации

Во следниов текст ќе можете да прочитате за 10 легенди, почнувајќи од кралот Артур до легенда дека земјата е шуплива.

Погледнете ги најчудните фестивали во светот

Џереми Хантер преку својот објектив ви открива едни од најинтересните и најчудните фестивали во светот, стари и по илјадници години.
Датум: 14 јун 2012
, Автор:

Ви треба идеја за необична торта?

Торти кои изгледаат неверојатно реално и за кои сигурно два пати ќе размислите пред да пробате...

Уметноста на критичкото размислување

Луѓето со развиен позитивен скептицизам и критичко размислување се свои личности кои не трпат нерационално наметнување на авторитет и ставови.

Волшебни подводни фотографии

Овековечен поттик за живот под површината на океанот...