15 мај 2012 | Кафе пауза

Бик и бик – пријателска комбинација

Во ваквото пријателство, бикот нема потреба да се грижи дека неговиот другар ќе го откачи во моментите кога ќе биде болен, депресивен или нерасположен.

Кога жените најмногу сакаат секс?

Најновото Британско истражување покажало дека женското либидо е најсилно во сабота околу 23:00 часот...

Маскиран музички талент – истовремено пее, свири гитара и удира на тапани

Погледнете го неговиот енергичен перформанс. Ако замижите, ќе помислите дека се работи за комплетен рокенрол состав.
Датум: 15 мај 2012
, Автор:

Застрашувачки тобогани низ аквариум со ајкули

Дали некогаш сте налетале на тобоган кој поминува низ аквариум со ајкули?

20 цитати за озборувањето

Сите озборуваат, сите се озборувани и сите знаат дека озборувањето не чини. И покрај тоа, една од омилените активности на секоја кафе пауза е токму тоа. За да избегнете ваков муабет следниот пат, дискутирајте за овие цитати...

Сатирични илустрации за животот

Во нив се кријат сурови животни приказни, осврт кон актуелните политички случувања, сериозни пораки до јавноста...
Датум: 15 мај 2012
, Автор: