21 октомври 2011 | Кафе пауза

Луда, глупава, љубов (Crazy, Stupid, Love.)

Филм за тоа колку љубовта може да биде слатка, но понекогаш и горчлива и за справувањето со длабоките емоции кои притоа го облеваат човечкото срце...

Вага и водолија – пријателска комбинација

Вагата секогаш има безброј прашања на ум, а водолијата ги има сите одговори кои ù се потребни.

Суперхероите на велосипед

Велосипедот е подобар избор на превозно средство од автомобилот, а тоа го знаат Супермен и Супергрл. :)

Неодолив шејк со кафе и чоколадо

Освежителен и расонувачки, погоден за во секој дел од денот...

Некогаш цркви, денес модерни куќи

Архитектонската компанија „Zecc Architecten“ направила два необични проекта. Две напуштени цркви кои се наоѓаат во Утрехт, Холандија, тие ги претвориле во прекрасни фамилијарни домови за живеење.

Лајтро – фотоапарат со кој можете да фокусирате откако ќе ја направите фотографијата

Првиот кориснички фотоапарат со светлосно поле, кој ја фаќа целата достапна светлина, наместо само еден сноп.
Датум: 21 окт 2011
, Автор: